Shkencëtarët Takuma Izumi dhe Kotaro Kohno të Universitetit të Tokios përdorën observatorin ALMA për analizën e vijave spektrale në gazin ndëryjor rreth vrimës së zezë tejet të madhe, të distancuar me disa qindra vite drite nga Toka. Ata gjetën se me shumë se çdo gjë tjetër në qendër të galaktikës kishte acid hidrocianik.

Në planet e ardhshme të shkencëtarëve - kontrolli i kësaj ndërlidhje në listën e madhe të objekteve kozmike.