Mijëra njerëz kërkuan dorëheqjen e Kabinetit të Ministrave. Gjatë protestave pati edhe përleshje. Viktima të tyre u bënë të paktën 9 persona: 7 policë dhe 2 protestues.

Presidenti shpalli tre ditë zie për viktimat dhe premtoi se do të shkarkojë nga detyra Kryeministrin, në qoftë se trazirat do të përfundojnë.