Si rezultat i aksidentit humbën jetën dy persona. Për të përcaktuar shkaqet e tragjedisë dhe identitetin e viktimave u ngrit një komision i posaçëm.

Gjuajtësi North American P-51 Mustang është përdorur në operacionet e forcave aleate në Luftën e Dytë Botërore. Pas Luftës së Koresë shumica e këtyre avionëve kaloi në përdorim civil - për pjesëmarrje në gara dhe airshows.