U njoftua se avioni u rrëzua në afërsi të brezit pyjor, i cili ndodhet në kantonin e Obwalden, në pjesën qendrore të vendit. Ministria zvicerane e Mbrojtjes konfirmoi faktin e aksidentit ajror.

Për fatin e pilotit dhe për të lënduar nuk ka ende asnjë informacion.