Dy kompani kinematografike kineze shpallën mbi fillimin e punës për realizimin e filmit vizatimor kushtuar viteve të rinisë të Mao Ce Dunit.

Filmi vizatimor do të titullohet "Kur Mao Ce Duni ishte i ri" (When Mao Zedong was young) dhe po realizohet për t’ua shfaqur si pozitiv imazhin e Maos brezit të ri. Filmi multiplikativ do të realizohet në një stil të afërt me atë të filmave të animuar japonezë.