Kompanitë ranë dakord për furnizimin e 10 milionë ton naftë në vit për një periudhë prej 10 vitesh.

"Rosneft" arriti gjithashtu një marrëveshje me Korporatën Kombëtare Kineze të Naftës dhe Gazit (CNPC) mbi parimet e afateve kohore të fillimit të punës në rafinerinë e naftës në Tianjin dhe dërgesat e naftës bruto që duhet të përpunohet në rafinerinë në fjalë.