Kvyat do të jetë partner i francezit Jean-Eric Vergne.

Piloti rus 19-vjeçar ka garuar në GP3 dhe në Kampionatin Europian "Formula 3", si dhe ka marrë gjithashtu pjesë në testet e të rinjve të "Formula 1".

Gjatë verës u bë e ditur se në "Formula 1" në vitin 2014 mund të debutojë edhe një tjetër pilot rus - Sergei Sirotkin i ekipit "Sauber".