Dëshmitarët okularë thanë se burrat e armatosur që erdhën me motoçikleta, hapën zjarr mbi njerëzit, të cilët po dilnin nga kisha. Sipas të dhënave të policisë, u plagosën së paku 9 persona.

U njoftua se ndër viktimat ishte dhe një vajzë 8-vjeçare, e cila vdiq në vend.

Asnjë nga grupet e armatosura nuk e ka marrë ende përgjegjësinë për sulmin.