Siç njoftohet, shpërthim u krye nga një terroriste kamikaze. Në përbërje të pajisjes shpërthyese kishte tritol, granata, vida dhe ashkla metalike. Në vendin e ngjarjes u gjet gjithashtu edhe një granatë e pashpërthyer, të cilën e çmontuan specialistës e çmontimit të bombave.

Galeria fotografike

Sipas disa të dhënave të sakta si rezultat i aktit terrorist 5 persona kanë humbur jetën, më shumë se 30 të tjerë janë plagosur. 8 persona ndodhen në gjendje kritike për jetën.