Incidenti ndodhi në një degë të bankës CIC, e cila ndodhet në qarkun e 13-të të kryeqytetit francez.

Sipas policisë lokale, krimineli është i armatosur me dy thika. Ai kërkon që shteti t'i sigurojë atij dhe djalit të tij një apartament.