Ai këndon në gjuhën Farsi. Gjuha Farsi është gjuha zyrtare e Iranit, por ajo është edhe gjuha e përbashkët e Iranit, Afganistanit dhe Taxhikistanit. Vogëlushi nuk e kupton atë, por pavarësisht nga kjo ai mund të këndojë në këtë gjuhë.

Kohët e fundit në kanalin televiziv lokal të Andixhanit u transmetuan disa video të shkurtra të tij. Djaloshi quhet Zhurabek Zhurajev.