Këtë herë këqbërësit hapën një prej apartamenteve, ku jetojnë punonjësit e Ambasadës Ruse.

Ndërtesa, ku ndodhet apartamenti i grabitur natën duke u gdhirë dita e enjte, nuk është territor i përfaqësisë konsullore të Rusisë, megjithatë ndodhet shumë afër Ambasadës, dhe në të jeton stafi i departamentit.

Në vendin e ngjarjes mbërritën 5 furgona policie, inspektim i i apartamentit të grabitur u zhvillua për rreth 2 orë. Policia mblodhi provat e nevojshme, por nuk dha ndonjë version të veçantë.