Zhvilluesi i vendit ofroi për zgjedhje 2 lloje rrobash, me të cilat punojnë kozmonautët në orbitë - prej liri dhe bambuje. U miratua varianti i fundit.

Uniforma e re është më e lehta dhe më e fortë. Për shembull, një bluzë prej bambuje peshon 150 gr përkundër një bluze aktuale prej pambuku, e cila peshon 210 gr. Bashkëpunëtorët e Stacionit Kozmik Ndërkombëtar i ndryshojnë rrobat njëherë në tre ditë dhe më pas i hedhin ato.