Njeriu u dënua me varje për shpërndarje të lëndëve narkotike, por kur trupin e dërguan në morg, tek ai vunë re shenja jete dhe e dërguan në spital.

Juristët iranianë po diskutojnë nëse duhet ai të dërgohet apo jo për herë të dytë në trekëmbësh.

Një prej klerikëve autoritarë iranianë propozoi faljen e të dënuarit.