Axhenda e takimit është ende në diskutim e sipër.

Sipas informative të mediave, ministrat e mbrojtjes dhe ministrat e jashtëm do të diskutojnë çështjet e sigurisë ndërkombëtare në rajon, duke përfshirë edhe çështjen e Koresë së Veriut. Parashikohet që gjatë bisedimeve do të diskutohet edhe çështja e nënshkrimit të traktatit të paqes mes Rusisë dhe Japonisë.

Bisedimet në formatin "2+2" do të jenë të parat në historinë e marrëdhënieve mes Rusisë dhe Japonisë.