"ONAK-u aktualisht po merret me vlerësimin e nevojave të veta në planin e pajisjeve, përbërjes personale dhe financimit, në mënyrë që të përfundojë me sukses detyrën për inspektimin dhe verifikimin e rezervave të armëve kimike siriane. Por mbi të gjitha ONAK-ut i nevojiten burime njerëzore", - njoftoi përfaqësuesi i diplomacisë franceze.