"Që nga shtatori e deri më sot të dyshuarit po përgatiteshin për të kryer një sulm terrorist në objektin e ruajtjes dhe shkatërrimit të armëve kimike "Maradikovski" në qarkun e Kirovit, i cili mund të rrezikonte jetën e qindra njerëzve", - tha Vladimir Markin.