Në kapakun e arkivolit ata kanë bashkangjitur një flamur meksikan, ndërkohë që brenda tij ndodhet një skelet në formën e ekipit kombëtar të Meksikës. Regjistrimi i veprimit të tifozëve është postuar në YouTube.

Në këtë mënyrë tifozët e ekipit kombëtar të Kosta Rikës donin të deklaronin se meksikanët nuk do të marrin pjesë në Kampionatin Botëror.

Loja e Kosta Rikës dhe Meksikës do të fillojë më 15 tetor në 20:15 sipas orës lokale.