Ajo nuk arriti të kalojë përpara një treni mallrash, ai e goditi makinën, e cila më pas u kthye sërish në shinat e trenit. Treni i dytë u përplas me makinën dhe e tërhoqi atë zvarrë disa metra para se të mund të frenonte.

Bashkëpunëtorëve të shërbimit të shpëtimit iu nevojitën disa orë për të nxjerrë nga automjeti i deformuar automobilisten. Ajo rezultoi të ishte gjallë dhe ia hodhi vetëm me një thyerje të krahut.

"Makina është dëmtuar shumë rëndë, kështu që ajo ka lindur me këmishë që ndodhet sot midis të gjallëve", - tha përfaqësuesi i policisë.