"Deklarata e George Sabra, i cili drejton Këshillin Kombëtar të Sirisë, vërteton edhe njëherë se ne kemi nevojë sa më shpejt të jetë e mundur të mbledhim konferencën, dhe pengesa kryesore në këtë rrugë tani është paaftësia e partnerëve tanë për të detyruar opozitën siriane të ulet në tryezën e bisedimeve", - tha Ministri.