"Në bazën e frutave dhe perimeve në zonën e banuar Biruljovo gjatë intervencionit është gjetur një makinë, në kabinën e së cilës ndodhen disa milionë rubla, tre pistoleta traumatike, dy thika dhe një shkop bejzbolli", - deklaroi përfaqësuesi i policisë së Moskës. Sipas fjalëve të tij, në vend po punon ekipi i hetuesve.