Deputeti i Asamblesë Kombëtare Choung Byoung-Gog prezantoi në takimin e Ministrisë koreano-jugore për Bashkimin një raport, sipas të cilit në 60 vitet e fundit në robëri në Korenë e Veriut kishin rënë 3835 qytetarë koreano-jugorë dhe vetëm 3319 prej tyre kishin arritur të ktheheshin në shtëpi.

Nga 457 robërit 457 janë peshkatarë, 30 ushtarë dhe 11 anëtarë të ekuipazhit të një avioni pasagjerësh, të ndaluar në Korenë e Veriut në dhjetor të vitit 1969.