"Në shumë çështje, ne jemi një, kjo hap mundësi të reja, dhe unë shpresoj që kjo të ndihmojë në ecjen përpara të procesit të paqes me palestinezët", - tha Kryeministri izraelit.

Bisedimet e paqes midis izraelitëve dhe palestinezëve rifilluan në fund të korrikut të këtij viti në Uashington pas një pauze 3-vjeçare.