Aroseva është ngulitur në memorien e spektatorit sovjetik në rolin e zonjës Monika tek show "Kungull i njomë" 13 karrige ". Ndër punët e saj kinematografike mund të përmenden rolet në filmat "Kujdes nga makina", "Grabitës të moshuar" dhe të tjerë.