Ai rikujtoi se kompania tashmë po realizon një sërë projektesh efektive në vend, duke përfshirë këtu edhe ato që lidhen transportin e shpejtë midis Shën Petersburgut dhe Moskës, midis Moskës dhe Nizhnij Novgorod, si dhe në kuadër të projektit olimpik.