Një incident i ngjashëm ndodhi pranë spitalit "El-Maun", ku viktima të sulmit u bënë 12 civilë, përfshirë tre fëmijë dhe dy gra. 44 të tjerë u plagosën.

Në Homs u sulmua xhamia "Al-Firdous", u vranë 2 persona, ndërsa 5 të tjerë u plagosën. Në Hama militantët detonuan një bombë në afërsi të një shkolle, duke u marrë jetën 2 fëmijëve dhe plagosur 2 të tjerë.