"Takimi u zhvillua, ai ishte tejet emocional", - tha burimi.

Burimi i informacionit theksoi se koha dhe vendi i saktë i takimit nuk u bënë të ditura për arsye sigurie.

Sipas fjalëve të avokatit Anatoli Kuçerena, pas takimit të Snowdenëve do të ketë patjetër një bisedë me gazetarët.