Ato "gjatë 65 viteve të fundit janë zhvilluar në vazhdimësi në fusha të ndryshme, duke përfshirë këtu edhe ato politike, ekonomike dhe kulturore", deklaroi sot Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës, Pak Ui-Chun.

Ai foli në një pritje të organizuar në Ambasadën e Rusisë në Phenian me rastin e 65 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis dy vendeve.