Në Soçi zjarri do të transportohet me tren, ku do ta çojnë në ferris wheel, dhe më pas ai do të mbahet edhe nga delfini.

Në shërbimin për shtyp të Ministrisë së Sportit të rajonit të Krasnodarit treguan se njëri prej trajnerëve, i cili do të mbahet pas delfinit, do të notojë me pishtarin e zjarrit olimpik nëpër akuatorin e Dolphinarium Lazarevsky në Soçi dhe do t’ia dorëzojë pastaj atë një pishtarëmbajtësit këmbësor.

Stafeta do të përfundojë më 7 shkurt në ditën e hapjes së Lojrave të XXII Olimpike Dimërore.