Përveç kësaj ai theksoi se nuk mund të tregojë kohën dhe vendin e saktë të takimit për arsye të sigurisë së klientit të tij. Kuçerena theksoi gjithashtu se Lon Snowden "do të qëndrojë në Rusi për disa kohë".

Babai i ish-agjentit të CIA-s Edward Snowden - Lon Snowden - mbërriti sot në mëngjes në Moskë për t'u takuar me djalin e tij.