Hapja u mbajt në kinemanë më të madhe me një sallë të vetme në Nju Jork "The Ziegfeld Theatre", e llogaritur për 1.400 spektatorë. Salla ishte mbushur plot e përplot.

Në javën e filmit rus do të përfshihen puna e fundit e Aleksei Ballabanov "Unë dua gjithashtu", lideri i biletarive të kinemave ruse "Legjenda 17" e regjisorit Nikollai Lebedjev si dhe shumë risi të tjera ruse.