Gjatë vizitës informale në Shën Petersburg ekuipazhet e luftanijeve të NATO-s do të vizitojë atraksionet e qytetit si dhe do të luajnë një ndeshje miqësore futbolli me ekipin e Flotës së Detit Balltik.

Më parë marinarët e grupit të luftanijeve të NATO-s kanë qenë mysafirë të marinarëve të Flotës së Detit Balltik në Kaliningrad.

Luftanijet e NATO-s do të qëndrojnë në Shën Petersburg deri më 14 tetor.