Siç pritet, ata do të diskutojnë problemin e Sirisë dhe të Iranit.

Ky takim joformal do të jetë i dyti në 3 ditët e fundit. Më parë John Kerry dhe Sergei Lavrov u takuan në kuadër të forumit të APEC në Indonezi.