"Në 10:00 me orën e Moskës nga aerodromi Ramenskoje në periferi të Moskës u nis avioni "Il-76" që mbante në bord stacione elektrikë dhe tenda", - tha zëdhënësi i ministrisë.

Pesha totale e ndihmave humanitare është 30 ton.