"Ekonomia amerikane - ekonomia më e madhe në botë. Dhe në qoftë se ajo është në ethe, kjo pasqyrohet tek të gjithë", - tha Vladimir Putin.

"Ne jemi të interesuar për faktin që ekonomia amerikane të rimëkëmbet sa më shpejt të jetë e mundur, të demonstrojë ritme të qëndrueshme rritje, sepse ne duam të bashkëpunojmë me partnerët tanë amerikanë".