"Në lidhje me incidentin me diplomatin rus u në Ministrinë ruse të Punëve të Jashtme u thirr Ambasadori i Holandës, të cilit iu dorëzua një notë proteste zyrtare", - tha ai.

Siç është njoftuar më parë, fundjavën e kaluar në apartamentin e diplomatit rus në Hagë hynë me forcë njerëz të armatosur, të veshur me uniforma të kamufluara, të cilët e rrahën diplomatin dhe e çuan në stacionin e policisë, ku e mbajtën pothuajse deri në mëngjes dhe pastaj e liruan pa i dhënë shpjegime.