"Unë nuk mendoj se duhet të zhvillojmë një takim sa për të thënë që u mblodhëm. Ne po zhvillojmë një punë të vazhdueshme, të qëndrueshme dhe efikase kohët e fundit edhe mbi tema komplekse", - tha Putin në një konferencë shtypi pas takimit të vendeve anëtare të APEC. "Kur të jetë i nevojshëm, një takim i tillë do të zhvillohet", - shtoi ai.