E para në ditën e dytë pishtarin olimpik e mbajti notarja ruse dy herë kampione paralimpike Olesia Vlladikina.

Dita e dytë e stafetës do të mbarojë në 19:55 në sheshin e parë të kthyer në skenë në Urën e Madhe të Gurtë.

Faza moskovite e stafetës do të përfundojë të mërkurën. Për tre ditë zjarrin olimpik në rrugët dhe sheshet qendrore të Moskës do ta mbajnë 497 pishtarëmbajtës. Zjarri olimpik do të vizitojë gjithashtu metronë e Moskës dhe kullën televizive "Ostankino".