Tajfuni vërshoi mbi bregun lindor të Kinës të hënën herët në mëngjes. Disa fshatra dhe ferma u përmbytën. Sipas vlerësimeve paraprake nga fatkeqësia natyrore u prekën rreth 6,3 milionë njerëz. Humbjet ekonomike janë vlerësuar në 3,4 miliardë $.

Shirat e rrëmbyeshëm shoqërohen nga një erë e fortë që tejkalon shpejtësinë 150 km / h. Në provincat e Fujian, Zhejiang dhe Shangai është shpallur niveli maksimal i rrezikut.