Një prej viktimave u përpoq të shpëtonte një peshkatar, kur një erë e fortë e hodhi poshtë nga kodra.

Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare Meteorologjike, shpejtësia e erës në zonën e fatkeqësisë natyrore arrin deri në 150 km / h. Më parë autoritetet njoftuan evakuimin e më shumë se gjysmë milioni njerëz nga provinca e Zhejiang dhe mbi 170.000 nga provinca e Fujian.

Tajfuni, i cili tani po lëviz në drejtim të veriperëndimit, siç pritet, së shpejti do të humbasë forcën e tij. Ky është tajfuni i 23-të që goditi bregun juglindor të Kinës këtë vit.