Në të gjitha shfaqjet e kolektivit të përbërë nga yje vërehet një dyndje e spektatorëve. Amerikanët për gati dy javë rresht rikthejnë sërish në skenë me duartrokitjet e tyre yjet e Shën Petersburgut Anna Netrebko dhe Aleksei Tanovitskij, njoftoi Drejtori artistik i Teatrit Mariinskij Valeri Gergiev. Sipas tij, sezonin operistik që ka filluar në New York kritikët e kanë quajtur tashmë "sezoni rus".