Trupi i viktimës u gjet ditët e fundit në rripin e pyjeve në veri të Teheranit. Gazeta kujton se që nga viti 2007 janë vrarë 5 shkencëtarë bërthamorë iranianë dhe Kreu i programit të krijimit të raketave balistike. Autoritetet iraniane akuzojnë për kryerjen e këtyre krimeve shërbimin e zbulimit të Izraelit, Mossad.