"Parametrat organizative të një takimi të tillë janë duke u përpunuar aktualisht nga palët, dhe ne mendojmë se një takim i tillë do të realizohet", - tha ai.

Sipas fjalëve të ndihmësit të Presidentit të Rusisë, do të diskutohet, në veçanti, mbi zhvillimin e marrëveshjeve dhe prespektivave të punës së përbashkët në lidhje me dosjen siriane.