Dokumenti u nënshkrua nga ministrat e mbrojtjes të të dy vendeve në bazë të përfundimeve të takimit të radhës për sigurinë në Seul.

Në të janë përpiluar veprimet e aleatëve në përgjigje ndaj rrezikut të kërcënimit të Phenianit në lidhje me përdorimin e armës bërthamore dhe llojeve të tjera të armëve të shkatërrimit në masë, si dhe është hartuar lista e masave që do merren për forcimin e "umbrellës bërthamore amerikane" në lidhje me testimin e tretë bërthamor të zhvilluar në shkurt nga Koreja e Veriut.