Këtë javë Lideri i Parlamentit të Venezuelës, Diosdado Cabello, do të mbërrijë për një vizitë zyrtare në Moskë dhe do t’i dorëzojë Liderit rus një letër, në të cilën përmbahen urimet "për rolin që ai luan (në çështjen e ndërtimit) të një bote të re pa luftra".