"Ne nuk jemi ende gati për të luftuar me qytetërimet jashtëtokësore, dhe qendrës tone nuk i është caktuar kurrë një detyrë e tillë. Në Tokë ka shumë problem edhe në hapësirën afër saj", - tha Berezhnoj, duke iu përgjigjur pyetjes përkatëse të gazetarëve.