"Marrëveshja e fundit për armët kimike ka dëmtuar seriozisht interesat e qytetarëve sirianë. 150.000 dëshmorë sirianë, 300.000 të burgosur, miliona refugjatë. Pavarësisht nga kjo, komuniteti ndërkombëtar po merret me kimi dhe jo me popullin e vuajtur. Ne nuk kemi dëgjuar që në kuadër të marrëveshjes së fundit të flitej në lidhje me dënimin e Assad-it", - deklaroi komandanti i forcave të këmbësorisë së opozitës siriane.