Si pasojë e incidentit ka të plagosur.

Shpërthimi ndodhi në nënstacionin elektrik të njërës prej godinave. Sipas njoftimit të përfaqësuesve të universitetit, për arsye të panjohura shpërthyen një ose më shumë gjeneratorë. Për pasojë ndërtesa mbeti pa anergji elektrike dhe ra zjarr. Mbi universitet vazhdon të përhapet një tym djegës.

Është shpallur evakuimi urgjent i studentëve nga konviktet.