Parada iu kushtua 65-vjetorit të Forcave të Armatosura të Koresë së Jugut. Në ceremoninë solemne ishin të pranishëm Ministri amerikan i Mbrojtjes Chuck Hagel dhe Kryetari i Komitetit të Bashkuar të Shefave të Shtabeve të SHBA-së, gjenerali Martin Dempsey.