Më shumë se 100 vetë u plagosën.

Sipas disa të dhënave të sakta, terroristët fillimisht shpërthyen një granatë dore, dhe më pas vunë në funksionim një bombë të vendosur në një makinë, e cila ishte parkuar në afërsi të tregut.

Deri më tani asnjë nga grupet terroriste nuk ka marrë mbi vete përgjegjësinë për incidentin.